בנוגע לגלולת מינולט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע לגלולת מינולט
    מלי
    14/09/2011

שלום, לפני מספר חודשים קיבלתי מהרופא נשים מרשם לגלולות "מינולט" אך לא לקחתי ולא עשיתי בהם שימוש וגם לא קיימתי יחסי מין.
    אני מאוד רוצה להתחיל לקחת את הגלולות, אך אני חוששת מאוד, חקרתי קצת, קראתי כתבות באינטרנט וגלולות יכולות לגרות לבעיות בכלי דם, סרטן השד וכו..
    רציתי לדעת אם באמת יש מקום לחשש!
    אני בת 19.5 בריאה ולא מעשנת!
    הבנתי שגלולות מינולט הם חזקות בהרכב ההורמונאלי שלהן למרות שביקשתי מהרופא גלולות קצת יותר חלשות ועם פחות תופעות לוואי.
    מה לעשות לקחת אותן או לא?
    ועוד שאלה, הרופא ציין שאם אקח את הגלולה הראשונה ביום השני של המחזור אהיה מוגנת כבר בסיום המחזור(בחודש הראשון), האם זה נכון? כי מעולם לא שמעתי על זה וגם חברות שלי שנוטלות גלולות לא שמעו והן לקחו את הגלולה הראשונה ביום הראשון. האם זה באמת קריטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוגע לגלולת מינולט

הוספת תגובה

• בנוגע לגלולת מינולט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/09/2011

מינולט היא גלוה טובה אמנם עם קצת יותר הורמונים אבל עדיין בטוחה לשימוש. תופעות הלואי וסכונים הן כמו של גלולות אחרות כנראה שלרופא שלך היו סיבות למה הוא נתן לך אותה. קחי את הגלולה ביום הראשון של המחזור ותהיי כבר מוגנת מאותו הרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו