מתי ניתן לבדוק הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי ניתן לבדוק הריון?
    אלינור
    15/09/2011

אני נוטלת גלולות מזה כ 10 שנים. בחודש האחרון לצערי לקחתי גלולות בצורה קצת לא סדירה מסיבה מסויימת - וקיימתי יחסי מין. מתי אוכל לבדוק האם אני בהריון? מהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי ניתן לבדוק הריון?

הוספת תגובה

• קורה לכולנו

לירון
    15/09/2011

אין מה לעשות קורה לכולנו, שוכחים, מוטרדים וזה בסדר פעם ב...את יודעת...אני גם לוקחת איזה 4 שנים (לא 10) גלולות ויצא לי לשכוח גלולה ולקיים יחסי מין, אז את יודעת במקרים כאלה עדיף פשוט לקחת נורלבו או משו כי סתם חבל להיות בלחץ ויותר גרוע- להכנס להריון...כמובן שעדיף פשוט לקיים יחסים עם קונדום אבל אם באותו חודש הראש שלך היה לגמרי לא שם אז עדיף את לקחת את הגלולה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי ניתן לבדוק הריון? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/09/2011

עשי בדיקת שתן להריון כשתסימי חפיסת גלולות או כשבועיים אחרי יחסי המין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי ניתן לבדוק הריון? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    17/09/2011

יש להמתין עד המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו