מניעת הריון לצמיתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת הריון לצמיתות
    מ
    15/09/2011

שלום רב,

אני בת 34 נשואה ואם לילד בן שנתיים.

לאחרונה בני המתוק אובחן כלוקה באוטיזם והחלטנו כי איננו לוקחים את הסיכון בהבאת ילד נוסף לעולם. בנוסף, לאור המצב אני בדיכאון (שככל הנראה החל לאחר הלידה והחמיר).

מה האופציות העומדות בפניי כיום המבטיחות 100% הגנה מפני הריון?

האם תוכלו לפרט לי על הליך קשירת חצוצרות?

אני רוצה לציין כי עד כה אני נוטלת גלולות אך סובלת ממיגרנות קשות מאוד וממושכות.

אודה מאוד לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת הריון לצמיתות

הוספת תגובה

• מניעת הריון לצמיתות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/09/2011

חבל לעבור קשירת חצוצרות שכן זהו תהליך שאינו הפיך ויכול להיות שבעוד כמה שנים תרצו לשנות את החלטתכם..
    החדירי התקן תוך רחמי שהיהו אמצעי מניעה יעיל ביותר ויש התקנים שיעילים עד 8 שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתעודדי בבקשה

רות
    17/09/2011

אין מחקר ודאי שהילד הבא שלך יהיה עם אוטיזם. חוץ מזה שבגיל שנתיים עדיין זו לא אבחנה סופית. חכי עוד קצת.
    מבינה אותך הכי שבעולם. מנסיון - יכולה לומר לך שהתקופה הראשונה אכן קשה, אבל חשוב לזכור שלילדך המתוק בן השנתיים מגיע אמא שמחה שתראה לו את כל הטוב שבעולם.
    מה שלי עזר - זה משפחה תומכת, כניסה להריון שני - וברוך השם ילד בריא.
    ואני כיום בהריון שלישי.
    אז, תתעודדי, אל תסגרי את האופצייה להבאת ילדים, זה באיזשהוא מקום - ריפוי ופיצוי.
    שיהיה לך בהצלחה ו...הריון קל ובריא בפעם הבאה (אני בטוחה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתעודדי בבקשה

רות
    17/09/2011

אין מחקר ודאי שהילד הבא שלך יהיה עם אוטיזם. חוץ מזה שבגיל שנתיים עדיין זו לא אבחנה סופית. חכי עוד קצת.
    מבינה אותך הכי שבעולם. מנסיון - יכולה לומר לך שהתקופה הראשונה אכן קשה, אבל חשוב לזכור שלילדך המתוק בן השנתיים מגיע אמא שמחה שתראה לו את כל הטוב שבעולם.
    מה שלי עזר - זה משפחה תומכת, כניסה להריון שני - וברוך השם ילד בריא.
    ואני כיום בהריון שלישי.
    אז, תתעודדי, אל תסגרי את האופצייה להבאת ילדים, זה באיזשהוא מקום - ריפוי ופיצוי.
    שיהיה לך בהצלחה ו...הריון קל ובריא בפעם הבאה (אני בטוחה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו