פרימולט נור ומחזור מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרימולט נור ומחזור מוזר
    א
    15/09/2011

ב"ה
    שלום וברכה,
    אני משתמשת בדיאפרגמה עם נרות מזה שנה וחצי. מחזור סדיר של 35 יום. שבוע לפני קבלת מחזור הווסת התחלתי בפרימולט נור כדי לדחות את המחזור ולהנות מהים עם הילדה. ביום ה- 14 לנטילת התרופה התחיל אצלי דימום ולכן הפסקתי עם התרופה. הדימום היה ההיפך ממחזור הווסת הטבעי שלי. קל יותר. יום שלא היה כלל דימום ויום שהיה רק בבוקר קצת דימום. היה לי הרבה כאבים חדים בצידי הבטן שהקרינו לרגליים ופעם אחת שנכנסתי לשירותים גילתי בתחתונים חתיכת עור קשה (מעין שניצל??). סה"כ ביום החמישי מאז ראיתי את הדימום הראשוני- נפסק לחלוטין הדימום.
    חברה אמרה לי שיתכן ואני בהריון? אני ובעלי ממשיכים ביחסים ואני ממשיכה להגן על עצמי עם הדיאפרגמה. ממש לא מתאים לי להיות בהריון. האם יש מקום לעשות בדיקת הריון? או שיתכן והופיע לי מחזור ווסת קל בדימום אבל עם כאבים (שבמחזור הטבעי אין לי) בגלל התרופה?
    תודה
    א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרימולט נור ומחזור מוזר

הוספת תגובה

• פרימולט נור ומחזור מוזר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/09/2011

לא ברור לי מהי חתיכת השניצל שאת מתארת אבל עשי בדיקת שתן להריון ותרגעי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו