שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אלונה
    17/09/2011

בחודש וחצי האחרונים יש לי און אנד אוף בעיה שהשפתיים בפות מתנפחות לי פעם זה החיצוניות ופעם זה הפנימיות שמתי לב שזה בזמן ולאחר מחזור עכשיו זה גם נסדק לי בקטן אני מתכוונת לשפה אחת הקטנה כמו חתך קטן קטן חשוב לציין שאני לא מקיימת יחסי מין כבר שלושה חודשים. עם החבר האחרון שהיה לי עשינו בדיקה לאיידס והכל בסדר אין לי גרד או הפרשות רק לפעמים תחושת בעירה ודגדוג אני מורחת טבע דרם וזה עוזר אבל אחרי שבועיים זה שוב חוזר בבקשה תעזרו לי ואני גם החרדות כל הזמן שזה קשור לאיידס אפילו שעשיתי כבר 5 בדיקות זה פשוט כי יש לי אובססיה נוראית בגלל שבעלי לשעבר בגד עם הרבה נשים אז יש לי פחד מהדבקה ואז אם אני מכירה מישהו אני פוחדת ממחלות מין ומבקשת לעשות בדיקה לאיידס ועוד וזה לא עוזב אותי תעזרו לי בבקשה אני מפחדת כבר להכיר מישהו בגלל שאולי הוא חולה ואז ידביק אותי מה אני עושה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    17/09/2011

את חייבת להבדק ע"י רופא נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו