מתלבטת אם לקחת פוסטינור?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת אם לקחת פוסטינור?!
    סיגל
    18/09/2011

שלום,שמי סיגל ורציתי לשאול אם קיימתי יחסים יום אחרי שנגמר לי המחזור ואחרי ה7 ימים הפסקה ולקחתי 21 יום גלולות לפני 7 ימים הפסקה הייתי,אמורה לחזור לקחת גלולות שוב יום אחרי שקיימתי יחסי מין שזה יוצא ביום היום ה-8 אחרי ה-7 ימים הפסקה ולא המשכתי לקחת גלולות כי היה חסר במלאיי אני מפחדת שיש סיכוי להרין?! כי לא המשכתי ליטול את הגלולות אחרי ה7 ימים..אשמח לתשובה מהירה. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת אם לקחת פוסטינור?!

הוספת תגובה

• זה היה קשה להבנה

לירון
    18/09/2011

אבל אם אני מבינה נכון וקיימת יחסי מין בזמן שהיית אמורה לקחת גלולות ולא לקחת וקיימת יחסי מין בלי אמצעים...אז יש סיכוי להריון, עד כמה שאני יודעת...אניגם לוקחת גלולות כבר שנה וחצי ויצא פעם אחת שהראש שלי כנראההיה במקום אחר ששכחתי מעל 12 שעות ובזמן הזה גם קיימתי יחסים אז לקחתי נורלבו...ממליצה גם לך בהקדם לקחת או אם עברו 72 שעות לפנות לרופא/ה שלך...הכי חשוב לא להיות לחוצה ולזכור שלכל דבר יש פתרון..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת אם לקחת פוסטינור?! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/09/2011

אם לא התחלת את הגלולות ביום ה 8 אינך מוגנת וכדאי שתקחי פוסטינור והשתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו