כאבים אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי ניתוח
    ליאת
    18/09/2011

שלום רב,
    עברתי ניתוח לוסטיבוליטיס לפני 4 חודשים לאחר שכל הטיפולים הקונבנציונאלים האחרים כשלו במשך 10 שנים.
    לצערי עדיין יש לי כאבים מהניתוח, לדעתי כאבים שלא היו קודם, בעיקר מעין מתיחות בעור באיזור. מרגיש לי כאילו העור מתוח וכאשר נוגעים בו הוא רגיש וכואב. לפעמים גם כואב לי כאשר אני מתיישבת או יש לחץ על האיזור, שוב- בצורה שלא הייתה קודם.
    האם זה משהו צפוי ומתקבל על הדעת?
    בהתייעצות עם רופא נשים שמכיר את התופעה, אמר שאם אחרי 4 חודשים המצב כזה יש לצפות כי לא ישתפר יותר וכך יישאר. יש לי תור לרופא המנתח בחודש הבא, אולם בנתיים רציתי לשאול- האם אכן הרופא צודק? האם אחרי 4 חודשים "תמו כל תקוותי" להכנס להרייון בצורה קונבנציונאלית (אני אפילו לא מדברת כבר על חיי זוגיות נורמליים שכראה כבר לא יהיו.) האם יש סיכוי כי המצב ישתפר?
    אני מאוד מיואשת ואיבדתי תקווה. אין לי אפילו דרך לדעת אם הניתוח עזר כי הכאבים הקשורים לניתוח לא נעלמים והפסקתי לראות שיפור. (כמובן שזה לא הכאבים שהיו מיד אחרי הניתוח, אבל עדיין כאילו המצב התייצב ולא משתפר יותר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• שלום רב, מיואשת וממתינה לתשובה

ליאת
    19/09/2011

האם הכאב יחלוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים אחרי ניתוח - תגובה

ד''ר יואב פלד
    21/09/2011

פני לרופא המנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסך הכל שאלתי- האם מבחינה סטטיסטית

ליאת
    22/09/2011

יש אפשרות שיהיו עדיין כאבים מהניתוח אחרי 4 חודשים.
    רשמתי שיש לי תור חודש הבא לרופא למה לא לענות? אין פה לב לאנשים?
    לא ביקשתי דיאגנוזה, לא התלוננתי על דברים שמצריכים בדיקה, שאלתי שאלה שקשורה לניסיון מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו