גלולות ובעיות במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות ובעיות במחזור
    תמר
    18/09/2011

שלום,אני בת 16,בדרך כלל יומיים שלושה אחרי המחזור יש לי הפרשות חומות כהות.לפני חודש,בדיוק במחזור שלי,התחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה,ומאז,ההפרשות החומות אינן נעלמות.ביום חמישי כשקיימתי יחסי מין עם חבר שלי ירד. לי טיפה דם אך לאחר מכן המשיכו ההפרשות כרגיל,גם בשישי,וגם אתמול בשבת.אתמול הייתי אמורה לקבת מחזור,וקיבלתי נראה לי,אך זה מחזור שונה,הדם ורוד דליל ולא דם אדום כמו תמיד,ועדיין יש הפרשות.זה מדאיג אותי מעט,קבעתי תור לשבוע הבא לגניקולוג שלי אך אנדואגת.השאלה שלי,מה זה יכול להיות?האם זה נורמאלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות ובעיות במחזור

הוספת תגובה

• מאוד נורמלי שבתחילת לקיחת גלולות

ליאת
    20/09/2011

חודש שלם יש "מחזור." זה הסתגלות הגוף להורמונים. אם לקחת מהיום הראשון של המחזור-את מוגנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ובעיות במחזור - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    21/09/2011

מדובר במקרה שהוא די שכיח, טוב עשית שקבעת תור לבדיקת רופא נשים\עם כי איני רואה מקור לדאגה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו