מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות...נועה19/09/2011
שלום , אני בת 18 תכף ורציתי לשאול מספר שאלות.
1. לאחר כמה זמן מתחילת לקיחת הגלולות אני מוגנת ביחסי המין? יש כאלה שאומרים שבועיים, חודש ואף חודשיים.
2. אם אני באמת עיקבית, ואחראית ולוקחת את הגלולה כל יום באותה שעה, אני מוגנת ב100% בעת קיום יחסי המין? לא צריך לדאוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את לוקחת במדיוק
ליאת20/09/2011מהיום הראשון של המחזור את מוגנת מאותו רגע.
יעילות הגלולות קרובה ל-100% אולם כמובן היו מקרים מעולם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
נועה20/09/2011גם אם זו הפעם הראשונה בחיי שאני מתחילה בנטילת הגלולות אני מוגנת ישר מהיום הראשון? ההשפעה הראשונית לא נעשית אחרי שבועיים או חודש של נטילה יומית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא- אין כזה דבר לוקח זמן
ליאת20/09/2011אם את לוקחת מהיום הראשון של המחזור (ולא מפספסת ביום או משהו כזה) מאותו רגע לא יתרחש הביוץ הבא. לא צריך "להתרגל" לזה זה מיד עושה את הפעולה, אבל שוב- איני רופאה רק מדברת מניסיון רב שנים של לקיחת גלולות.
שימי לב שזה כתוב על האריזה, ואת יכולה גם לעשות חיפוש ולקרוא מאמרים ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/09/2011שום גלולה אינה מגינה ב100% בדיוק. אך אם את מקפידה לקחת את הגלולה כל יום ועושה הפסקה של לא יותר מ7 ימים והתחלת עכשיו את הגלולות ביום הראשון של המחזור את כבר מוגנת. אם לא, הוסיפי שבועיים קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות... - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/09/2011החל מהיום הראשון במידה ואכ ןהגלולה נלקחת מיוםראשון של מחזור אחרון
באשר לבטיחות קרובה ל 97%
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?