הסרת קונדילומות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת קונדילומות.
    מילי
    19/09/2011

שלום,
    אני בת 65. נתגלו אצלי, קונדילומות.
    רופאת הנשים המליצה על הסרה בלייזר, והפנתה אותי לרופא מבצע. אני מחכה לתור אצלו.

אני רוצה לטפל בקונדילומות מייד; טיפול יסודי ומלא!
    שתי שאלות לי:
    1. מה הם שלבי הטיפול הטוב והיעיל ביותר?
    2. האם אפשרי, במסגרת הזו, להמליץ לי על רופא מיומן, בבתי חולים בירושלים או בתל אביב ?

רוב תודות!
    מילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת קונדילומות.

הוספת תגובה

• הסרת קונדילומות. - תגובה

ד''ר יואב פלד
    21/09/2011

לא ממליצים על רופאים
    כל רופא נוקט בדרך שלדעתו היא הטובה ביותר ויש לו את הניסיון הטוב ביותר בדרך זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות בעניין הקונדולימה.

מילי
    21/09/2011

שלום,
    תודה רבה לך על המענה!

ברשותך, אשאל מספר שאלות:

1. האם הטיפול בלייזר עומד בפני עצמו, או שצריכות להקדים אותו: בדיקה קולוסקופית ולקיחת ביופסיה; ורק אז החיתוך בלייזר?
    2.איזו הרדמה נעשית בעת החיתוך בלייזר? האם אפשר לתת לחולה ואליום, בנוסף; כמו למשל בקולונוסקופיה?
    4.האם נכון שקונדילמות בצורה כרוביתית אינן מפתחות תאים סרטניים?
    5.קראתי שבדיקת שכפול גנטי קובעת אם הנגיף נמצא עדיין בריקמה, והאם הוא מסרטן. האם הבדיקה מאושרת על ידי קופות החולים?
    6. במה תלויה התפרצות נוספת של הקונדילומות, לאחר צריבתן? האם נבדק אחוז הסיכוי, להתפרצות נוספת של הנגיף, לאחר הורדת היבלות החיצוניות?

בהערכה ובהרבה תודה!
    מילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו