מחזור שחור וגושי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור שחור וגושי
    מ'
    20/09/2011

שלום,

המחזור שלי נוטה להיות שחור כהה במרקם צמיגי, עם דימום חזק. המחזור תמיד היה מאוד כואב ולכן התחלתי לקחת גלולות יסמין לפני שנתיים. הגניקולוגית שלי אמרה לי להתחיל לקחת 2-3 חפיסות ברצף כדי שהדימום יעשה קל יותר, אבל המחזור ממשיך להיות כהה וצמיגי. יש לי גם נטייה לקרישתיות (אני לוקחת 5 מ"ג חומצה פולית כל היום), אמרו לי שאני יכולה במצבי לקחת גלולות. האם יש קשר בין הדברים? האם המחזור תקין?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור שחור וגושי

הוספת תגובה

• מחזור שחור וגושי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/09/2011

לא נראה לי שיש בעיה לחשוש. בגלל סוג הדימום. האם למרות בעית הקרישה שלך מותר לך לקחת גלולות עם אסטרוגן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי MTHFR הומוזיגוטי

מ'
    21/09/2011

אבל הומוציסטאין תקין. הרופאה אמרה שכל עוד אני לוקחת 5 מ"ג חומצה פולית ביום, אין בעיה. אולי כדאי שאני אעשה בדיקה לוודא שרמת ההומוציסטאין לא עלתה מאז.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו