שולחת הודעהבפעם ה5- בבקשה תתנו מענה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שולחת הודעהבפעם ה5- בבקשה תתנו מענה
    שלום
    22/09/2011

לפני כחודש וחצי כתבתי פה הודעה לגבי דימום במהלך יחסי מין + שהלכתי לרופאת נשים לבדיקת הדבר.. כתבתי שנעשתה בדיקת פאפ וקיבלתי טיפול של נרות אנטיביוטים רק ליתר ביטחון..
    בכל מקרה עבר כבר כמעט חודש וחצי מאז, ולא היו דימום מאז, חוץ מהמחזור החודשי... והכל היה די בסדר... לפני יומיים צלצלו מהמרפאה של הגניקולוגית ואמרו כי הבדיקה לא תקינה טכנית, היום כשהגעתי אליה בשנית היא אמרה שמס התאים לא היה מספיק להם בשביל לעשות הבחנה.. (ככה לפחות הם כתבו), כאשר רק התיישבתי אתלה והיא רק הסתכלה על צוואר הרחם מבלי להתחיל את הבדיקה (פאפ) היא אמרה שיש דימום, היא עשתה לי את הבדיקה בשנית ואמרה שיהיה לי דימום די חזק שוב , אני לא מבינה, איך זה שיש לי דימום (לפני הבדיקה) בלי שאני אבחין בו? ובכלל נורא נורא נלחצתי, מה האפשרויות בכלל לדימום? האם זה בהכרח אומר וירוס פפילומה ודברים מפחידים כדומה? אני נורא חוששת... היא אמרה שאם הבדיקה שוב לא תצא עם תשובה כלשהי, אז היא תשלח אותי לבדיקה מסוג אחר.. לאיזו בדיקה היא יכולה לשלוח אותי? מה אני בכלל צריכה לעשות עכשיו?
    אני נורא מפחדת.. וכמובן חושבת תמיד על הגרוע מכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שולחת הודעהבפעם ה5- בבקשה תתנו מענה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/09/2011

אין מה להלחץ. לא כל דימום מצוואר הרחם זה וירוסים. לפעמים סתם פצע שפשוף שמדמם. היא ראתה את הדימום בהתחלה כנראה עוד לפני שטפטף החוצה מהנרתיק.
    הבדיקה שהיא התכוונה אליה זה קולפוסקופיה כשאז מסתכלים על צוואר הרחם במיקרוסקופ ובהגדלה פי 40 ועושים צביעה מיוחדת לראות אם יש בעיה בצוואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו