פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוריות
    בר
    23/09/2011

אני מנסה להיכנס להיריון במשך 10 חודשים ללא הצלחה כל הבדיקות יצאו תקינות גם שלי וגם של בעלי אפילו ביצעתי צילומי רחם והיסטרוסקופיה.
    בבדיקות הדם הכלליות שלי יצא לי ערך דם נמוך בשם plt והוא נמוך מהנורמה 117. הייתי בבירור אצל המטולוג והוא ביקש שאהיה במעקב אצלו. השבוע התחלתי להבחין בסימן כחול שיצא לי על הברך בזמן המחזור ולא זכור לי שקיבלתי מכה והסימן גם לא כואב כמו שקורה כאשר אני מקבלת מכה.
    רציתי לדעת האם בעיה בדם שמעידה על בעיות קרישה יכולה להיות הסיבה לכך שאני לא נכנסת להיריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות

הוספת תגובה

• ו...

בר
    23/09/2011

אני לא יודעת האם זה קשור אבל המחזורים האחרונים שלי קשים מאוד ברמה של כאבים בלתי נסבלים ומשתקים שמשתיקים אותי לגמרי מפעילות ואף מובילים אותי לביקור במיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ו... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/09/2011

לא נראה לי שיש קשר בין בעית הקרישה לבין חוסר הכניסה להריון או הדימומים
    אבל את צריכה לסיים את הברור ההמטולוגי במלואו ואז לפנות לרופא נשים המטפל בך בעניני פריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בר
    24/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו