דימום מוגבר ובלתי רגיל במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מוגבר ובלתי רגיל במחזור
    נולי
    24/09/2011

לפני 6 שבועות ילדתי בניתוח קיסרי שעבר בשלום, במהלך הניתוח התגלו הדבקויות גסות מה שהיה ניתן טיפלו, הדימום לאחר הלידה הסתיים לפני שבוע וחצי בערך, ואתמול בבוקר קיבלתי מחזור, יש לציין כי המחזור מאוד מוזר בעל דימום מסיבי וקשה בעל גושים צבע עז וכאבים חזקים בבטן תחתונה דבר לא רגיל אצלי גם שהיה לי התקן והדימום היה רב ואורך כ-7-8 ימים לא היה בכמות כזאת, אני מרגישה ממש כאילו ברז נפתח ויוצא ממני כמות של דם.
    המוגלובין לאחר לידה היה 9.
    לידיעה הריוון זה הינו הריון מושרה,עוד יש לציין כי לפני כניסתי להריון זה עברתי צינתור חצוצרות, הדימום הויסתי לפני הריון זה היה מועט ואורך כ- 4 ימים.
    מה יכול ליהיות הגורמים בהתאם חלנסיבות והאם יש סיבה לדאגה או שהדבר סביר למחזור ראשון לארח לידה.
    יש לציין בנוסף כי אני מניקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע לא נעניתי לשאלתי, תודה

שונית
    27/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום מוגבר ובלתי רגיל במחזור - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    27/09/2011

בניית הרירית לאחר הריון וחזרה לויסות הורמנאלי סדיר עלול לקחת זמן
    ועל כן מבחינת צפי הזמן עד להופעת מחזור בשנית הדבר יכול להשתנות
    על כול מקרה לא נראה לי שיש מקור לדאגה
    נדרש ביקורת רופא מפטל
    בהצלחה
    ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו