דימום...מתחננת לעזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום...מתחננת לעזרה...
    חיילת
    25/09/2011

שלום אני בת 20 לפני מספר חודשים שכבתי בפעם הראשונה... לאחר מכן דיממתי שבוע ולאחר מכן קיבלתי מחזור... חשבתי שזה חד פעמי אולם, התחלתי לשכב עם החבר הנוכחי שלי לפני מספר שבועות (יש לציין ששנינו בצבא והוא קרבי כך שאיננו מתראים כל שבוע-נע בין שבוע לשבועיים) התחלתי לקחת גלולות לפני כשבועיים בערך (ביום הראשון של המחזור "על פי הספר") כאשר סיימתי עם המחזור... (כשבוע) המשיך לי לעוד כמה ימים דימום ממש קטן אז חשבתי שזה "שאריות מחזור" (אם בכלל יש דבר כזה...) בכל אופן, לאחר ששכבתי עם חבר שלי גיליתי שהדימום ממשיך.. זה כבר שבועיים ואני לא יודעת מה לעשות... מישהו יכול להגיד לי ממה זה?! האם זה מהגלולות? זה אמור לעבור?! ... יש לציין שבזמן קיום היחסים כואב לי מאוד... וזו לא פעם ראשונה שלי... מה לעשות אני מפחדת.... תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום...מתחננת לעזרה...

הוספת תגובה

• דימום...מתחננת לעזרה... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/09/2011

א. אין מה לפחד, יש נשים שבחודשים הראשונים ללקיחת הגלולות מדממות נלא סדיר כל החודש עד שהגוף מתרגל.. המשיכי את הגלולות כסדרן.
    ב. לגבי הכאבים מרחי נוזל סיכוך ואם הכאב ימשיך פני לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו