צריכהעזרה דחופה מחזור שוב אחרי שבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכהעזרה דחופה מחזור שוב אחרי שבוע
    איה
    26/09/2011

שלום אני נוטלת גלולות MINESSE כבר כבערך 5 חודשים. בשבוע שעבר ביום שבת (17.9.11) התחלתי חפיסה חדשה, בעודי עוד מדממת מעט מהמחזור. המחזור נגמר לגמריי למיטב זכרוני יום אחרי (18.9.11). בסוף השבוע הזה ביום שבת כאשר שכבתי עם בן זוגי במהלך קיום יחסי המין הבחנו במעט מאוד דם אפילו טיפה בהיר. היינו סבורים שאולי נגרמה פציעה קטנה במהלך קיום יחסי המין. כמה שעות לאחר מכן הופיע לי עוד קצת דם על התחתונים, כלומר, המשכתי לדמם ממש קלות. אתמול כבר שמתי תחבושות קטנות והיה לי עליהן קצת דימום גם כן ואפילו כאבי מחזור קלים, והיום התעוררתי עם דימומים חזקים וכבדים וכאבי מחזור יותר גדולים. יש לציין שבחפיסה הקודמת קרה לי פעמיים שנטלתי גלולה באיחור של כ6 שעות ובאיחור של 10 שעות, אך לעולם לא פספסתי גלולה.
    יש לי תור לגינקולוגית רק בנובמבר.

האם אלו סתם שיבושים הורמונליים שיכולים לקרות או שעליי ללכת דחוף לרופאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריכהעזרה דחופה מחזור שוב אחרי שבוע - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/09/2011

המשיכי את הגלולות כסדרן. יכול להיות דימומים לא סדירים תחת הגלולות. אם הדימום ימשיך בעוצמה הפסיקי את הגלולות וחפשי רופא שיראה אותך יותר מוקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו