מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשאלה27/09/2011
שלום רב,
אני בת 21, לפני כשבועיים, בתאריך 6.9 קיימתי יחסי מין עם חדירה לראשונה... (עם קונדום)...הרגשתי כאבים סבירים יחסית לפעם ראשונה שלי,מאותה לילה התחיל דימום אינטנסיבי, בהתחלה חשבתי שזה אופייני כי הקרום נקרע, אך זה נמשך ובכל זאת לא יחסתי לזה משמעות רבה משום שבאותו יום הייתי צריכה לקבל וסת (חשוב לציין שמאז ומתמיד היה לי מחזור סדיר של 26 ימים , מלבד פעם אחת שקצת התבלבל).
אחרי יומיים, ב 8.9 כשהייתי עדיין בוסת, קיימתי עוד פעם יחסי מין אך הפעם לא מוגנים, והוא גמר בפנים. הפעם זה היה כואב מאוד. למרות שהייתי בוסת מאוד פחדתי להכנס להריון ונטלתי כמה שעות לאחר מכן פוסטינור. מאז הדימום נמשך כ 7 ימים נוספים, דימום רב ולא פוסק. למיטב הבנתי זה היה חלק מתופעול הלווי של הגלולה, על אחת כמה וכמה שהייתי בוסת.
כ 9 ימים לאחר מכן, ב 24.9 קיימתי עוד פעם יחסי מין מוגנים, אשר היו מלווים בכאב רב, ומאותו רגע התחיל עוד פעם דימום, לא סתם טיפות, אלא דימום אינטנסיבי כמו בוסת ואפילו יותר.
אני לא אמורה לקבל וסת אחרי שבועיים מהפעם הקודמת, אך אני מניחה שזה עוד בלבול שנוצר בגלל נטילת הפוסטינור, אך מה שבאמת מאוד מדאיג אותי זה שהדימום התחיל דווקא אחרי החדירה, גם בפעם הראשונה וגם הפעם, זה כבר 3 ימים שעברו והדימום לא פוסק. יכול להיות שזה רק וסת ושזה צירוף מקרים שקיבלתי בפעמיים שקיימתי בהם יחסי מין?
האם אני אמורה לדאוג? חשוב לציין שהדימום לא בדיוק כמו דימום של וסת מבחינת צבע, ושאני לא סובלת מכאבי מחזור בכלל, למרוץ שבדרך כלל אני מאוד סובלת מכאבים,.
אשמח לתשובה דחופה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/09/2011בהחלט כדאי להבדק ע"י רופא נשים עם הדימום ממשיך
בד"כ לאחר קיום יחסי מין ראשוני יתכן דימום נרתיקי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
שאלה28/09/2011קראתי באיזשהו מקום שדימום בלתי סדיר או דימום תוך כדי או אחרי סקס הינם סימפטומים לסרטן.. יכול להיות משהו כזה? (יש לציין כי הדימום לא לכמה שעות אלא כמה ימים, כמו וסת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?