גלי חום וגלולות- ממש חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום וגלולות- ממש חשוב
    סיון
    27/09/2011

שלום,
    אני חיילת בת 19, ואני צריכה ייעוץ כמה שיותר מהר.
    במשך כשנתיים לקחתי גלולות מסוג מינס, לאחר שנתיים רופאת הנשים שלי המליצה לי לעבור לגלולות אחרות מסוג אוטרו-סיקלן שהמינון בהם הרבה יותר גבוה ממינס.
    כעת, אני כבר ארבעה חודשים משתמשת באוטרו סיקלן.
    לאחרונה אני שמה לב כי לאחר נטילת הגלולה אני מקבלת גלי חום איומים, המתבטאים בתחושת חום, אדמימות בפנים והזעה אני לא יודעת אם זה קשור לגלולות, אך זה קורה לי רק לאחר נטילת הגלולה.
    נשארו לי 2 גלולות אחרונות לחפיסה הנוכחית ואני מפחדת לקחת אותן מגלל התופעת לוואי שאני מקבלת ואני חוששת שזה מסוכן. לעולם לא עברתי בדיקות דם הקשורות בנטילת הגלולות.
    השאלה שלי היא האם אני יכולה להפסיק את שימוש הגלולות כבר עכשיו מבלי לסיים את החפיסה הנוכחית בה נותרו שתי גלולות בלבד ולאחר קבלת הווסת לעבור עצמאית שוב למינס, או שאולי כדאי להפסיק את שימוש הגלולות לחלוטין לזמן מה ולעבור בדיקות על מנת לבדוק את העניין.
    חשוב לציין כי אני חיילת וכי תהליך ההרשמה לרופאת נשים לוקח זמן בצבא, לכן חשוב לי מאוד לקבל תשובה כמה שיותר מהר.

תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלי חום וגלולות- ממש חשוב

הוספת תגובה

• גלי חום וגלולות- ממש חשוב - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    27/09/2011

עדיף להשלים את החפיסה ולעבור לחפיסה הבאה לאחר השלמת החפיסה הנוכחית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו