עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מיטל
    30/09/2011

היי,ערב טוב.
    אני בחורה בת 22 ויש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי כבר תקופה ארוכה. אני סובלת הרבה מדלקות בנרתיק ופטרייה שחוזרת אל עצמה במיוחד אחרי קיום יחסי מין עם בן זוג שלי.
    בזמן קיום יחסי מין אני מרגישה צריבה בנרתיק בזמן חדירה ואחריה וזה מאוד פוגע בי ובמערכת יחסים שלי. אנחנו נזהרים באמצעי מניעה(למרות שאני נוטלת גלולות) ואני משתדלת לשמור על הגיינה אבל הפטריה תמיד חוזרת גם לאחר הטיפול שעוזר לי לתקופה קצרה מאוד.
    אני מאוד מיואשת והייתי רוצה לדעת מה גורם לדלקת לחזור ולמה אחרי כל טיפול אני ממשיכה להרגיש צריבה בנרתיק בזמן קיום יחסי מין. עד לפני שנה וחצי לא סבלתי מבעיות כאלה ועכשיו זה מאוד מפריע לי.
    אני מודעת לכך שלא ניתן לאבחן ככה וכמובן אפנה שוב לרופא נשים שלי אבל אשמח לקבל דעה\ עצה לאן אפשר לפנות עוד ואיזה בדיקות כדאי לעבור כי אני מרגישה מיואשת וזה מאוד מפריע לי

תודה מראש, חג שמח ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/09/2011

אשמח לבדוק אותך וגם מקווה שאוכל לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו