הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    ענת
    01/10/2011

לפני כחודש ב 1.9 חשדתי שאני בהריון הרופא הזמין בדיקת ביתא והיא הייתה 50 הוא אמר לי לחזור אחרי שבוע על הבדיקה והתוצאה הייתה 2900 ובאולטרסאונד נצפה שק הריון בגודל 5 מ"מ. אני לא נשואה ואני וחבר שלי שקלנו לבצע הפלה ולבסוף החלטנו להשאיר אותו וללכת לרופא אחרי ראש השנה . ביום שישי האחרון הבחנתי בדימום קל והחלטנו ללכת למיון. באולטרסאונד שביצע הרופא הוא אחר שהעובר לא מתפתח כמו שצריך ואחרי שנבצע מס' בדיקות כנראה נצתרך לבצע הפלה. הוא רשם כך :"צוואר ארוך וסגור, ללא דימום פעיל, הפרשה דמית ישנה בכמות קטנה. רחם קדמי בגודל 5 שבועות, אין רגישות בהנעתו. TVS - שק הריוני תוך רחמי עם גבולות סדירים. לא הודגם קוטב עוברי היטב נצפב שק חלמון בקוטר 7 מ"מ אין נוזל באגן, ללא ממצא טפולתי. לסיכום: ככל הנראה מדובר בהפלה שלמה/ הריון צעיר, האשה ללא סימני גירוי ציפקי ללא נוזל בדוגלס ללא רגישות בטפולות"
    השאלה שלי היא מה הסיכויים שבאמת נצתרך לבצע הפלה וגם הוא אמר שאני כנראה בשבוע 7 שזה לא הגיוני כי לפני חודש זה היה אפילו לא שבוע ....אז מה הסיכויים שהעובר יהיה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/10/2011

הספירה של גיל הריון נעשית לפי תאריך וסת אחרונה. לפי מה שאת מתארת אין התפתחות של עובר בשבועות האחרונים. פני לרופא שלך לבדיקה חוזרת ולהערכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו