לד"ר ליאורה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר ליאורה דחוף
    סאסי
    01/10/2011

שלום לך ד"ר אני מאד מעריצה אותך בלי להכיר אותך אישית אבל מהתשובות שלך מרגישים איזה בן אדם את אני כתבתי לך לפני שבוע על הבעיה שלי אני בת 30 לא משתמשת באף אמצעי מניעה 3 לידות קיסרי האחרונה לפני שנה וחצי ועדיין מניקה הבעיה שלי שהיה לי פטריה בנרתיק עקב לקיחת זינת והשתמשתי בנרות ובמשחה וזה הקל עליי מאד אבל היה אחרי הטיפול קצת גירוד ואז חזרתי לרופאת נשים והחליפה לי את המשחה ונתנה לי תרופה שאקח פעם אחת בלבד אבל אני לא יודעת מה השם שלה כי לא קניתי בגלל שקיבלתי מחזור אבל עם המחזור לא הרשתי שום גירוד או משהו עד היום אני מרגישה שיש לי גירוד ומשהו כואב לי כמו שהיה בפעם הראשונה ואני מפחדת שזו עוד פעם יש לי פטריה השאלה שלי מה לעשות האם אפשר לקחת את התרופה בזמן מחזור ? אני ביום הרביעי יש לי עוד יומיים שלוש עד שהיא מסתיימת והשאלה השנייה האם זה נורמאלי שהפטריה חזרה תוך שבוע האם בכלל היא בכלל לא התרפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ליאורה דחוף

הוספת תגובה

• לד"ר ליאורה דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/10/2011

הטיפול בזמן מחזור הוא דרך כלל טיפול דרך הפה של תרופה שנקראת פלוקנול. לוקחים אותה פעם אחת ו3 ימים אחר כך עוד אחד ואז היא תעלים לגמרי את הפטריה ( פטריות נוטות להתפרץ אחרי מחזור)
    במידה והמצב לא משתפר כדאי לקחת תרבית נרתיקית כדי לבדוק שכל התחושות שלך אכן נובעות מפטריה ולא חיידק למשל ואם פטריה איזה סוג כי יש זנים שמאוד עמידים לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו