כאב מהמפשעה שמקרין לרגל האחורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב מהמפשעה שמקרין לרגל האחורית
    אלדמע
    02/10/2011

לפני חודשיים עברתי ניתוח לפרוסקופיה להוצאת חצוצרה מצד ימין עקב נוזל דלקתי שיצר כאבים חזקים ובלתי נסבלים.
    לאחר הניתוח הרופא הסביר שהניתוח עבר בהצלחה ושהיו הדבקויות שאת חלקן הסיר וחלקן לא יכול היה להסיר ושמעכשיו איכות החיים שלי תשתפר פלאים.
    כ-3 שבועות לאחר הניתוח התחילו לי כאבים בצד ימין בלבד באזור המפשעה בחיבור לרגל.
    הכאבים הם על בסיס יומיומי וזה כואב שמרגיש שמגיע מהמפשעה ומשליך זרמים של כאב לאזור הרגל האחורית ואפילו לאזור עצם הזנב.הכאב מתעצם לפני מחזור וובזמן המחזור.
    הגעתי פעמיים לרופא שניתח אותי והסברתי לו את מהות הכאב והוא בדק אותי ואמר שאין קשר בין הכאב שציינתי לבין הניתוח שעברתי.
    הסברתי לו שהכאב התחיל לאחר הניתוח ומעולם לא חוויתי כאב מהסוג הזה ובנוסף זה בצד של הניתוח מצד ימין.
    הוא אמר לי שהוא לא מבין מה זה הכאב הזה.
    אני די נואשת ולא יודעת מה לעשות
    הכאב הזה הוא בלתי נסבל מבחינתי ומאוד מתסכל אותי.
    אני לא יודעת למי עליי לפנות.
    לי יש תחושה שיש קשר בין הניתוח לכאב שאני מרגישה
    אשמח לקבל יעוץ מה זה יכול להיות ולמי עליי לפנות?האם לשמוע חוות דעת של רופא נשים אחר או שאולי זה קשור לתחום אחר לגמרי כמו כירורג או אורתופד.
    אשמח מאוד לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב מהמפשעה שמקרין לרגל האחורית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/10/2011

פני לעוד חוות דעת מרופא נשים אחר. עצם העובדה שהכאב מחמיר סביב מחזור מצביע על כך שהבעיה קשורה לגינקולוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו