דחיית מחזור בגלל חתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיית מחזור בגלל חתונה
    כלה מודאגת
    03/10/2011

היי,
    אני מתחתנת בעוד חודש. עד היום חשבתי שעניין המחזור יסתדר אך החודש המחזור הקדים והתחלתי להילחץ שמא הוא יגיע ביום המקווה/החתונה. אני לא לוקחת גלולות. רצתי מיד עם קבלת המחזור לרופאה והיא המליצה לקחת מיקרולוט כשבוע לפני המועד הצפוי וכך לדחות את המחזור. הפחד שלי הוא שאסבול מתופעות לוואי כמו אקנה, בחילות וכו׳. האם הדבר נפוץ? האם יש אופציות אחרות בשלב זה (יום מקבלת המחזור)? הרופאה קצת הייתה חסרת סבלנות איתי... אשמח לתשובה בהקדם, תודה

אגב, אני לא נוטלת גלולות כבר מספר שנים, לא בגלל בעיה רפואית אלא מחוסר רצון שלי. בעבר כשנטלתי גלולות לא היו זכורות לי בעיות\תופעות לוואי - להיפך, הגלולות עזרו נגד כאבי המחזור שמהם אני ממש סובלת עד היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיית מחזור בגלל חתונה

הוספת תגובה

• דחיית מחזור בגלל חתונה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/10/2011

צריך לעשות חישוב כמה ימים יש לך עוד עד לחתונה או עד למחזור הבא. את יכולה להתחיל עכשיו לקחת גלולות משולבות ולהמשיך אותם עד אחרי החתונה או משבועיים אחרי המחזור להתחיל לקחת כדורי פרוגסטרון כמו שהציעה הרופאה רק חזקים יותר כמו פרימולוטנור פעמיים ביום עד לאחרי החתונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו