דימום לאחר הרמת חפץ כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר הרמת חפץ כבד
    לירון
    05/10/2011

שלום,

אתמול הרמתי משהו כבד, באותו רגע לא הרגשתי שום דבר אבל לאחר כמה זמן שמתי לב שיש לי דימום שהוא לא המחזור, הדימום לא היה כבד אך הוא נמשך כמה שעות, וגם היום היה קצת דימום. ויש לי גם קצת התכווצויות בבטן. צבעו היה גם בהיר מאוד.
    זה משהו שחוויתי בעבר גם לאחר הרמת משהו כבד/ לאחר מאמץ גופני קשה, זה לא קורה לעיתים קרובות. אבל העניין הוא שאני לא בטוחה מה זה בדיוק, אז זה קצת מדאיג.
    האם זה נורמלי? או שעליי להיוועץ עם רופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לאחר הרמת חפץ כבד

הוספת תגובה

• דימום לאחר הרמת חפץ כבד - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    06/10/2011

יעוץ רופא הכרחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לירון
    07/10/2011

שלום,

תודה על המענה, קבעתי תור- היה תור פנוי רק בעוד שבועיים.
    האם זה רציני? מה יכול לגרום לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי הלא רפואית

ליאת
    09/10/2011

חייבת לכתוב לך אם הרופא רשם יעוץ רופא הכרחי, לא כדאי לחכות שבועיים , לכי למיון נשים במרפאה שלך בקופ"ח. !!
    רק בריאות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו