דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד
    יעל
    06/10/2011

שלום אני בשבוע ה20 להריון יש לי רחם שרירני.
    הייתי מאושפזת כמעט שבוע בבית חולים בגלל צירונים והתקצרות צוואר הרחם
    מיום ראשון אני לוקחת פרסולאט 20 מ"ג 3 פעמים ביום אך זה עושה לי תופעות לוואי אודם בלחיים ממש בוערת ולא יכולה לפקוח עיניים, חולשה,ודפיקות לב.אמרו לי שזה עובר אחרי כמה ימים וזה לא עובר.ביום שלישי כבר לא יכולתי דברתי עם הרופא שלי והיא אמרה לי להוריד את המינון ל10 מ"ג בגלל התופעות לוואי וגם כי אין יותר צירונים.
    הרופאה שלי בחופש והיום עשיתי בדיקה של צוואר הרחם והיה 34 זה אומר שזה התקצר כי ביום שלישי היה 43
    רציתי לשאול אם זה יכול להיות בגלל שהורדתי את המינון של הכדור?
    האם זה מסוכן ואני צריכה ללכת למרפאת חירום?או שאני יכולה לחכות כי יש לי שוב בדיקת צוואר ביום שלישי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד

הוספת תגובה

• דחוף מאוד - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    06/10/2011

בדיקת אורך צוואר רחם עלולה להשתנות מבדיקה לבדיקה בטווח רחב ולכן בהעדר תלונות אין צורך בבדיקה דחופה. 34 ממ הוא ערך תקין המאפשר המתנה לרופא מטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף מאוד

יעל
    06/10/2011

תודה על התשובה המהירה אך עכשיו התחילו לי כאבים בגב אני חושבת שזה צירונים האם צריך ללכת למיון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו