מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה דחופהאפרת08/10/2011
יש לי שאלה אשמח אם תקדיש כמה דקות לקריאה..
אני בת 23, סובלת מגיל 17 בערך מתחושת מליאות בבטן התחתונה בעיקר, תחושת שובע מוקדמת (מאוד מוקדמת- אחרי כמה ביסים לא יכולה לאכול..) ומתנפחת כל הזמן.
עשיתי המון בדיקות שיביאו רמז כלשהו לבעיה..וכלום...בשנה האחרונה אני מרגישה שזה אף החמיר ואני נפוחה כמעט מכלום! זה גרם לי לירידה לא רצויה במשקל ולהרגשה כללית רעה.
לאחרונה אני שמה לב שיש לי מן גוף נוזלי כזה איפה שנמצאת השחלה הימנית..אני ממש יכולה לחוש בזה...אציין שבאולטראסאונד גניקולוגי שעשו לי לא מצאו שום דבר חריג..
המחזור שלי סדיר מאוד ואין לי בעיות מיוחדות איתו..
אבל עדיין מרגישה שמשהו נפוח נמצא שם.
השאלה שלי אם יכול להיווצר מצב כזה? ואם היו אמורים לראות זאת ישר בבדיקה גניקולוגית? ואם מה שציינתי יכל להיות קשור לנפיחויות שהסברתי בהתחלה?
אני ממש מודאגת וחסרת אונים ולא יודעת איך להמשיך מכאן..
אני יודעת שבלי לבדוק לא תוכל להסיק, אבל קצת מידיעותייך יוכלו לסייע לי...
המון תודה מראש,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011אם בדיקת אולטראסאונד אגן תקינה הבעיה איננה גינקולוגית .
יכול להיות קשור למבנה של רקמות שומן בעור באזור זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד התייחסות קטנה
אפרת09/10/2011לא יכול להיות סרטן השחלות חלילה? כי הבנתי שקשה לעלות על זה ולא רואים את זה באולטראסאונד....
תודה רבה אני מאוד מודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?