שאלה לגבי חיידק בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי חיידק בנרתיק
    ד``ר מיכאל פרידמן
    09/10/2011

שלום,
    נשואה,בת 29 מחזור אחרון 30.9 תלונות על אי נוחות בנרתיק ,הפרשה מוגברת וגלי חום. נבדקתי במיון נשים והרופא אמר שיש לי חיידק בנרתיק.
    לא פטריה רגילה (ששמים נרות ל-3 ימים), אלא חיידק.

הטיפול שקיבלתי הוא זידובל ג'ל ל-5 ימים אחד ביום לפני השינה וכדור לפה פלוקנול 150 מ"ג.
    בבירור עם הרופא ממה יכול להגרם הוא אמר שזה לחלוטין לא עובר ביחסי מין אלא רק משירותים מלוכלכים וכ"ו.
    שאלתי שוב את הרופא אם אפשר לקיים יחסי מין הוא אמר שכן , אין בעיה שזה לא מיחסי מין ולא מדבק את בן הזוג.

לאחר עיון במדריך לצרכן של הזידובל רשום כי יש להמנע מיחסי מין אלא רק עם קונדום ועל בן הזוג להבדק גם הוא שלא נדבק בחיידק.

שאלתי היא מה לעשות ??
    א. אם קיימנו יחסי מין אתמול לךלא קונדום אם עליו להבדק, אילו תסמינים מופיעים אצל גברים ???
    ב. האם אפשר לקיים יחסי מין ללא קונדום במהלך 5 הימים הקרובים שאני מחדירה את הג'ל לנרתיק לפני השינה ?

תודה, וסליחה על האורך של השאלה....
    ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי חיידק בנרתיק

הוספת תגובה

• המשך

ליאת
    11/10/2011

טוב,
    כרגע לאחר יומיים של טיפול
    שאלתי העיקרית היא האם בעלי צריך להבדק ולקבל טיפול כי קיימנו יחסי מין לא מוגנים לפני התחלת הטיפול,
    והאם הטיפול בג'ל מספיק ?, כי עכשיו לאחר יומיים של טיפול עדיין קיימת תחושת אי נוחות בנרתיק ,
    יש לציין שהרופא בזמן הבדיקה החדיר מקלון עם צמר גפן שיצא בצבע אפור-ירוק.

אודה לתשובתך !!
    ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט ביזיון שאני מחכה יומיים לתשובה

ליאת
    11/10/2011

וכשסוף סוף עונים אז עונים לאלו ששאלו שאלות היום !
    זה לא בסדר, במקום להתחיל ממי ששאל קודם, מה עם תשובה לשאלה ששאלתי ?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו