גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    מרינה
    10/10/2011

יש לי שאלה שקשורה לגלולות: סוג הגלולות שאני לוקחת הם פלורט
    אני מתחילה חבילה של גלולות לאחר ימי הווסת ביום רביעי וכך יוצא שהגלולה האחרונה שאני לוקחת בחפישה היא ביום שלישי.
    בחודש הנוכחי התבלבלתי עם הימים והתחלתי לקחת את הגלולה הראשונה יום קודם מבדרך כלל, זאות אומרת ביום שלישי במקום ברביעי. השאלה שלי לאחר שאני אסיים את החפישה ואקבל מחזור את הגלולה הרשאונה של החודש הבא לקחת כמו שהיתי לוקחת תמיד ביום רביעי או כיוון שבחודש הנוכחי לקחתי ביום שלישי להמשיך לקחת ביום שלישי זאות אומרת לאחר 7 ימי הפסקת גלולה שבהם מקבלים ווסת?
    ושאלה נוספת היא אם אצטרך לקחת ביום שלישי מעכשיו האם העובדה ש"הקדמתי" ביום זה יגן מהריון בחודש הבא?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/10/2011

הקדמת גלולה לא מורידה את בטיחות הגלולות. מעכשיו תהיי חיבת לקחת את הגלולות ביום שלישי כי אסור לעשות הפסקת יותר מ7 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את משתמשת בפלורט

מעיין
    13/10/2011

כדאי לך להרשם למזכירונט ואז זה יחסוך לך את כל הבלאגן של לזכור לקחת את הגלולה, פשוט נשלחות אלייך הודעות SMS בשעה שאת צריכה ליטול את הגלולה בכל יום. ככה בטוח לא תתבלבלי יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו