TAB POVERA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TAB POVERA
    לאנא
    13/10/2011

אני בת21 (שוקלת 59- גובה 166 ) אני מקבלת מחזור לא סדיר מזה כבר שנתיים,( לפעמים זה מאחר ואני מקבלת 45 ימים אחרי המחזור הקודם לפעמים זה פוסח על חודש שלם) לפני כשבועיים רופאת הנשים גילתה ציסטה בגודל של 5 CM בשחלה שלי, היא ייעצה לי להתחיל טיפול הורמנלי עם גלולות למניעת הריון- אורטוציקלין ורשמה לי TAB PROVERA למקרה שבו המחזור יאחר להופיע,עכשיו אני זוכרת שהיא ציינה מינון של טבלייה אחת ביום, על המרשם מצוין מינון של שתי טבליות ביום........מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TAB POVERA

הוספת תגובה

• TAB POVERA - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    13/10/2011

יש להתייעץ עם רופאת הנשים המטפלת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

לאנא
    13/10/2011

אני מתחילה לקחת את גלולות מניעת ההריון ברגע שמופיע דימוםם עקב השימוש ב TAB PROVERA ? גם אם לא סיימתי את ה 5 ימים ? ובנוגע לגלולות המניעה עצמם אני מתחילה מיום הווסת הראשון במשך 21 יום, מפסיקה שבעה ימים ומתחילה את החפיסה הבאה גם אם הדימום הופיע ביום השביעי והמשיך לתוך היום השמיני והתשיעי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו