מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה לאחר יחסי מיןמאיה14/10/2011
שלום..
אני נמצאת עכשיו בטיפול בפטריה (טבליות לנרתיק ומשחה חיצונית) בעיקרון הרופאה אמרה לי לא לקיים יחסי מין אבל קיימתי (עם קונדום).
בזמן הסקס פתאום התחלתי להרגיש דקירות בבטן התחתונה משהו מאוד הזוי! ואחרי כמה דקות שזה נמשך הפסקנו ועדיין היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה וגם קצת דימום קל..
הכאבים נמשכו לאורך כל היום שלמחרת אבל פחתו עם הזמן ועברו, והדימום (ממש קל) עדיין נשאר גם יומיים אחרי (עד עכשיו).
רציתי לשאול אם זה נורמלי? בעבר אף פעם לא היו לי דימומים אחרי סקס ולעיתים רחוקות כאב לי בבטן התחתונה בזמן החדירה אבל רק קצת ועבר מהר. מה עליי לעשות?
וגם שאלה נוספת- ראיתי (לאחר המקרה) בהוראות שימוש של הטבליות לנרתיק שהיעילות של הקונדום נפגעת.. האם זה נכון? ראיתי שהקונדום לא נקרע יש עוד ממה לחשוש מבחינת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה לאחר יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011לא נכון לקיים יחסי מין בזמן פטריה נרתיקית וגם לא עם קונדום כי את מעכבת או מונעת את ריפוי הפטריה
לא ברור מה היו הכאבים אחרי יחסים ברחם - לא אמור להיות קשור לפטריה הדימום כן יכול להיות קשור לפטריה או לטיפול נגד פטריה.
אם לא תקבלי מחזור בעוד שבועיים עשי בדיקה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מאיה14/10/2011אני יודעת שמעדתי, אבל כעת כיצד עלי לנהוג כדי שהפטריה כן תחלים למרות שקיימתי יחסי מין פעם אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/10/2011קחי אם יהיו לך עוד גרד או הפרשות עוד 3 נרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?