מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץ אחרי גרידהאחרי גרידה16/10/2011
שלום לכם,
לפני שלושה וחצי שבועות עברתי גרידה לאחר שהעובר הפסיק להתפתח.
שבועיים וחצי אחרי הגרידה הייתי אצל מומחה פוריות ובבדיקה על ידו נצפה זקיק בגודל 13 מ"מ באחת השחלות והרופא אמר שאבייץ בסופ"ש (זה היה ביום ראשון שעבר).
יומיים לאחר מכן הייתי גם אצל רופא הנשים ה"רגיל" שלי (לביקורת שאחרי הפלה) שאף הוא ראה את הזקיק וגם הוא טען שאני צפויה לבייץ תוך מספר ימים.
אני חייבת להוסיף שאני תמיד מרגישה את הביוצים שלי וגם הפעם הרגשתי ואולט' רק אישר את חשדותיי/תקוותיי.
אבל בינתיים כאבי הביוץ כבר נעלמו, כל בדיקות הביוץ שעשיתי יצאו שליליות וחום השחר לא עלה (שלושה מדדים מאוד אמינים אצלי) וכבר ברור לי שהביוץ לא יגיע.
מה יכול להיות ההסבר לביוץ עתידי שפשוט "נעלם"?
קראתי שבחודש הראשון אחרי הפלה בדיקות ביוץ יכולות לצאת חיוביות גם כשאין ביוץ אבל מה יכול לגרום לצפיה בזקיק באולט' ובסופו של דבר בדיקות ביוץ שליליות וכנראה היעדר ביוץ?
אשמח לתשובה. אני משתגעת לאיטי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ אחרי גרידה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר16/10/2011תהליך הביוץ מורכב ורב שלבי. לעיטים הוא לא מגיע לסופו והזקיק המיועד לבייץ נסוג , נעלם ונספג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם זה קשור לגרידה?
אחרי גרידה16/10/2011ומתי עליי לצפות לביוץ הבא? האם הגוף רואה בזה ביוץ מבחינת הזמן שיקח לביוץ הבא להגיע? או שיתכן עוד ביוץ תוך זמן קצר?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

