תוצאות של דלקת בבדיקת שתן- ללא דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות של דלקת בבדיקת שתן- ללא דלקת
    מיכל
    17/10/2011

היום עשיתי בדיקת שתן, וכביכול הופיעו תוצאות של דלקת בדרכי השתן:
    Leucocytes- 500
    Erythrocytes -25
    Leucocytes (U)/Field- רבים
    Erythrocytes (U)/Field-10
    Mucous +
    Squamous Epithelial Cell +++

העניין הוא שבמשך כמעט ארבע שנים עשיתי בלי סוף בדיקות שתן, בגלל שכל פעם ישנה תוצאה שדומה לזו, הרופא משפחה היה בטוח שזו דלקת בשתן, נתן אנטיביוטיקה והכל אבל התוצאות המשיכו להיות אותו הדבר. לבסוף נשלחתי לאולטראסאונד כליות גם שם התוצאות היו תקינות וגם רופא אורולוג שלל כל דלקת. בגלל זה אני פונה אלייך- כי הבנתי שאם זה לא דלקת בשתן המקור יכולהיות גניקולוגי... האם זה מחייב בדיקה רצינית כלשהי? אני לא סובלת מגירוד,הפרשות יוצאות דופן או כאבים ובריאה באופן כללי..... בנוסף אני נוטלת גלולות מיקרוגינון בערך שלוש שנים.אז מה ניתן לעשות...? תודה מראש...!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאות של דלקת בבדיקת שתן- ללא דלקת - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    18/10/2011

צריך לנסות ליטול את הבדיקה עם טמפון בנרתיק למניעת זהום התרבית ע":י תאי נרתיק. אם זה לא עוזר צריך לקחת שתן לבדיקה דרך קטטר במרפאה. אם התוצאה זהה צריך להתקדם בבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז להמשך בירור לפנות לגניקולוג או

מיכל
    18/10/2011

אורולוג..? בכל מקרה תודה רבה על התשובה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו