אין חשק בכלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין חשק בכלל
    ליאור
    18/10/2011

בעם הקודמת שכתבתי פה, קיבלתי ממך תשובה ובמקביל הלכתי גם לרופא נשים. התשובה הייתה שהמחזור הפסיק לי בהדרגה, כי אני לוקחת גלולות הרבה זמן והרירית ניסגרה לאט לאט.
    עכשיו אני ממשיכה לקחת את הגלולות ובמקביל אני לוקחת עוד כדורים בניסיון לפתוח את הרירית שוב בהדרגה.
    לאחרונה, בתקופה שהמחזור די נעצר לי, ירד לי ממש החשק המיני, עד כדי כך שאני שוכבת עם חבר שלי בד"כ זה ביוזמתו. ואני מקבלת את החשק קצת רק אחרי שאני רטובה מהמשחק המקדים. קשה לי עם זה שאני לא יוזמת, אבל מצד שני אין לי כבר חשק בכלל. אני מתרצת את זה בעייפות הכללית. ולפעמים גם העייפות היומיומית השפיעה עלי בעבר, אבל לא ככה.
    יכול להיות שזה בהשפעה של ההפסקה של המחזור? או שזה משהו חולף ונובע ממשהו אחר?
    זה די מתסכל, מהצד חבר שלי מקבל הרגשה שכבר לא בא לי עליו. ואני נהנית בד"כ, אבל עכשיו זה כאילו שלא בא לי שיגעו בי בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין חשק בכלל

הוספת תגובה

• אין חשק בכלל - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/10/2011

פני ליעוץ לגינקולוג סקסולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו