גלולה לא מתאימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולה לא מתאימה
    18
    19/10/2011

במידה ואני לוקחת גלולה ולאחר כמה זמן מתברר שהיא לא מתאימה לי האם זה אומר שאני בכל זאת מוגנת? כלומר האם הייתי מוגנת במהלך נטילת הגלולה שלא מתאימה לי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולה לא מתאימה

הוספת תגובה

• עונה

עדי
    20/10/2011

בעיקרון נהוג לתת לגוף כשלושה חודשים להתרגל לגלולות אחרי זה אם יש תופעות לוואי כלשהן הן חולפות.
    לא ציינת באילו תופעות לוואי מדובר. בעיקרון את מוגנת אלא אם כן שילשת או הקאת ואז יעילות הגלולה יכולה לרדת.
    כשאני התחלתי לקחת פלורט למשל כדי להסדיר את המחזור שלי אז בהתחלה היו לי קצת בחילות קלות אבל אחרי חודש וחצי ככה זה עבר וזהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

18
    20/10/2011

החודש זה החודש הראשון שלקחתי את הגלולה והמחזור נמשך לי שבועיים..דיברתי עם הרופא והוא אמר שזה קורה שפשוט במהלך השלושה חודשים לוקח לגוף להתרגל לגלולה אבל במידה וזה לא יסתדר נחליף גלולה, אז רציתי לדעת מה קורה אם מסתבר בסוף שהגלולה לא מתאימה? אם בכל מקרה הייתי מוגנת במהלך השלושה חודשים?4967

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולה לא מתאימה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/10/2011

את מוגנת בכל מקרה אם לקחת סדיר מבלי לשכוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו