מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב באזור שחלה ימיןבילבי21/10/2011
היי,
קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 14. מאז ומתמיד המחזור שלי היה מאוד כואב רק ביום הראשון ונמשך חמישה ימים. סדיר בדר"כ. דימום בכמות רגילה. בשלוש שנים האחרונות בזמן היותי עם חבר קבוע תוך כדי שימוש בקונדום כאמצעי מניעה נאלצתי לקחת פוסטינור 3 פעמים עקב קרע בקונדום.
אחרי הפעם האחרונה שלקחתי פוסטינור הרגשתי כאבים בקיום יחסי מין והתגלתה אצלי ציסטה גדולה על שחלה ימן בגודל של 6*5 ס"מ שנספגה אחרי המחזור הבא. חודשיים לאחר מכן הופיע hemorrahgic corpus lutem מימין שגם הוא נעלם בUS ביקורת אחרי המחזור הבא. חודשיים אח"כ שוב hemorragic corpus luteum מימין. ששוב נספג ב-US ביקורת הבא. חודש לאחר מכן ב-US, לא היו ממצאים יוצאי דופן בבדיקה. לאור שני הארועים של hemorrahgic corpus luteum מימין הרופא המליץ שאתחיל לקחת גלולות מינס.
אני נוטלת גלולות מזה 3 חודשים. המחזור מקדים מעט ויש לי דימום שמקדים ומופיע כחמישה ימים לפני תחילת נטילת גלולות הפלסבו. ועוד דימום קטן נמשך יומיים שלושה בזמן גלולות הפלסבו. ועכשיו הנה הבעיה (סליחה על ההקדמה הארוכה). בזמן שיש לי דימום בשלושה החודשים האחרונים אני חווה כאבים באזור שחלה ימין חופפים למשך הדימום. בעבר כאשר הייתי מקבלת מחזור הייתי נוטלת NSAIDS וזכור לי שהיה לפעמים, לא כל מחזור, כאבים מימין. עכשיו הכאבי מחזור יותר קלים ואני לא נאלצת לקחת כדור אבל יש לי הופעה של כאב חד, דומה באופי להתכווציות (מגיע ונעלם) בשחלה ימין. פניתי לרופא בחודש שעבר במהלך אחד הארועים האלה. לא נראה דבר ב-US אבל בבדיקה הייתה רגישות על פני שחלה ימין. ה-CA125 היה תקין.
אני מתנצלת שוב על השאלה הארוכה. האם העובדה שיש לי רחם אחורי יכולה לגרום לכאבים? האם מדובר באנדומטריוזיס? מה כדאי לעשות? האם הגלולות שאני נוטלת זה הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד להתייחסות
בילבי22/10/2011אני יודעת שהשאלה שלי ארוכה אך בכל אופן מאוד אעריך אם תוכלו לענות ולעזור. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאוד להתייחסות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/10/2011ההיסטוריה אכן מפורטת על מנת להמנע ממקרים חוזריםשל hemorrhagic corpus luteum יש לשקול בשימוש בגלולות
אין קשר בין הםוסטינור ושימוש בקונדומים לממצאים החוזרים בשחלות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?