מה בין גלולות סרוזט לבין התקן מירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה בין גלולות סרוזט לבין התקן מירנה
    לילך
    23/10/2011

שלום רופאים נכבדים

יש לי כשלוש שנים את התקן לא הורמונלי נובה-טי. המחזור שלי ארוך כשבוע ויום....
    שיומיים וחצי מתוכו דימומים גדולים.... יומיים לפני המחזור ובמשך המחזור עצמו יש לי מיגרנות מטרידות, כאב בצד אחד קדימה של הראש, מדי פעם לוקחת אופטלגין.
    חשבתי להחליף למירנה אך לצערי לא עמדתי בכאב הוצאת ההתקן...לכן הרופאה נשים המליצה להמשיך עוד שנתיים כך ונתנה לי סרוזט מהחודש הבא
    שאלה- האם כדאי לי להתחיל סרוזט וזה יפתור את בעיית המיגרנות? או שעלי לקחת כדורים נגד מיגרנה במשך כל שבוע המחזור? אני חוששת מתופעות הלוואי של הגלולות...קרישיתיות ועוד...מה שכן קורץ לי שהדימומים יפסיקו או יתמעטו. תודה על כל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אגב אני בת 41 ,לא מעשנת, אנמית.

לילך
    23/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בין גלולות סרוזט לבין התקן מירנה - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    24/10/2011

ההורמון בתוך מירנה הוא אותו הורמון המוכל בסרזט.לא ברור על מה מבוסס חשש מקרישיות יתר. בכל אופן מירנה נראת לי פתרון מצוין אפשר להחליף את ההתקן באילחוש מקומי או בהרדמה כללית. במידה ונסיון עם סרזט מוצלח פני להחלפת התקן למירנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר...

לילך
    25/10/2011

ביקשתי אילחוש אך לא נעניתי...לא היתי מסוגלת לסבול את הכאב...תודה שידעתי אותי שיש אלחוש...
    ההתלבטות שלי היא האם הסרוזט יפתור את בעיית המיגרנות? או שפשוט אקח כדורים נגד מיגרנה בשבוע הזה ואמנע מלקיחת גלולות? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו