פוסטינור - פעם שנייה תוך שבועים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור - פעם שנייה תוך שבועים
    אנונימי
    23/10/2011

לא משנה איך ולמה אבל לי ולחברה שלי קרה פעמיים תאונה (עם שימוש בקונדום) בהפרש של שבועים, והיא לקחה פוסטינור.

עד כמה זה מסוכן? כדאי שהיא תיגש לרופא בהקדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוסטינור - פעם שנייה תוך שבועים - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    24/10/2011

זה לא מסוכן כלל אך זו שיטת מניעה לא טובה. כדאי לבדוק בדיקת הריון כעת ובעוד שבועים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה ופוסטינור

מעיין
    18/09/2012

עשיתי הפלה לפני 5 שנים באמצעות כדורים ואחר כך הייתי לוקחת פוסטינור קבוע יצא לי לקחת כימעט איזה 8 פוסטינור מה הסיכוי שזה ייפגע בי כשאני ארצה להיכנס להריון תשובה דחוףףףףףףף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי, אני קראתי

רומי
    20/09/2012

באתר של נורלבו ששימוש רב בגלולות כאלו אינו פוגע בפוריות אך אינו יעיל כאמצעי מניעה קבוע. גם קחי בחשבון שקיום יחסי מין לא מוגנים מעלה את הסיכוי להכנס להריון גם את את נוטלת את הגלולה. הגלולות האלו (פוסטינור ונורלבו) הן גלולות חירום והייתי ממליצה לך בחום לגשת לרופא נשים גם להבדק וגם שימליץ לך על אמצעי הגנה קבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה

נתנאלה
    20/09/2012

היי מעיין, אשמח אם תשתפי אותי בהפלה שעברת ע"י הגלולה, אני אמורה גם לעבור ואני קצת בלחץ. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו