מה עכשיו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עכשיו?
    שלום
    24/10/2011

שלום, בגלל דימום בעת קיום יחסי מין (לפני 3 חודשים) ניגשתי לרופאת נשים, זו עשתה לי בדיקת פאפ, שתשובתה לא הגיעה, נאמר לי כי "בגלל סיבות טכניות אי אפשר לקרא את הבדיקה", נעשתה בדיקת פאפ שניה לפני כחודש, וממש כרגע צלצלתי לבדוק את התוצאות, נאמר לי כי - שוב מבחינה טכנית אי אפשר לקרא את התוצאות, מה הדבר אומר?
    בנוסף לזה המזכירה אמרה כי היא תוציא לי הפניה לבדיקה מקיפה יותר בשם- קולפוסקופיה- מה זה אומר? האם היא בדיקה כואבת? האם אני צריכה להערך בשבילה בצורה מסויימת ואיפה בדיקות כאלה נערכות?
    האם אני צריכה בכלל לחשוש, שעברתי לשלב הבא- מבדיקת פאפ?
    תודה,
    ולילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עכשיו?

הוספת תגובה

• מה עכשיו? - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    24/10/2011

בעיות טכניות ב PAP הן תופעה שכיחה. אפשר במצב זה להתקדם במדרג הבירור וזה מה שהומלץ לך. קיימת אפשרות נוספת של ביצוע PAP נוזלי או PAP דק. זהו PAP שתהליך הכנה ופיענוח שלו שונים. ומנסיוני בעיות טכניות נדירות בו. הבדיקה מסופקת לחברי מכבי או ניתן לרכוש אותה באופן פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו