ציסטה גדלה והתקן מירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה גדלה והתקן מירנה
    רותי
    28/10/2011

שלום לכם

אני בת 46, 4 ילדים, ו-4 הריונות, חשד לאנדורמיטיוזיס, בעקבות כאבים חזקים מאוד, ומחזור מאוד כבד, ודימומים לא סדירים בין לבין, ושלשולים חזקים מאוד בזמן מחזור, ולעיתים גם חום, החלטתי בהמלצת ייעוץ רופא הנשים להתקין התקן מירנה.

הגעתי לרופא בשל דימומים כבדים מאוד, לאחר התקן המירנה, מחזור שנמשך 3 שבועות, הרופא חיפש את ההתקן ולא מצא אותו, לפני כחודש וחצי עברתי אולטרא סאונד מורחב יותר, לשם בדיקה היכן ממוקם התקן מירנה, לצערי הוא נפלט. האם זה הגיוני שהוא נפלט, לאחר חודשיים?

באותו אולטראסאונד גילו לי ציסטה בשחלה ימנית בגודל 2.20X2.60 מ"מ, לאחר כחודש עברתי סי.טי. גב, לדבר אחר, וגילו שם אותה ציסטה אך היא גדלה במימדיה מהמימדים שהיתה הפכה ל-3X6 ס"מ, כיצד זה יכול להיות? האם היתה טעות באולטראסאונד?

אשמח לשמוע את חוות דעתכם, לגבי התקן המירנה ולגבי הציסטה.
    נשמע לי מאוד תמוה המימצא של הציסטה, ומקווה שזה לא דבר אחר?!

תודה

רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה גדלה והתקן מירנה

הוספת תגובה

• ציסטה גדלה והתקן מירנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/10/2011

יכול להיות מצבים שהתקן נפלט מעצמו
    לגבי הציסטה א.ס. וגינלי הרבה יותר מדויק לגבי רחם ושחלות מסיטי
    אבל יכול להיותץ שהציסטה אכן גדלה. עשי שוב בדיקת א.ס אחרי מחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רותם
    30/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו