מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לגבי גלולותלילך29/10/2011
שלום,
התחלתי לקחת גלולות ביום שבת ביום בשלישי למחזור (כשהוא כבר ממש היה חלש) לקחתי את הגלולה הראשונה ביום שבת,
ביום ראשון לקחתי את הגלולה השנייה אבל הקאתי אותה אחרי שעה וחצי כי היא ממש עשתה לי לא טוב, מכיוון שחשבתי שהקאתי אותה מיד לאחר מכן לקחתי עוד גלולה, בלילה הקאתי גם אותה,
ביום שני הלכתי מהר לרופא אחהצ על מנת להחליך את הגלולות והוא נתן לי גלולות עם מינון הורמונים יותר נמוך לקחתי מהר גלולה
שאלתי היא- זה יוצא שלא לקחתי גלולה שנייה ביום ראשון (כי הקאתי את שתיהן), לקחתי אותה רק יום שני, כאילו היה יום אחד שהייתי ללא גלולה,
ואת הגלולה שלקחתי ביום שני לאחר שהרופא החליף לי את הגלולות לקחתי מהר, אבל כבר ממש סיימתי מחזור,
רופא הנשים אמר לי שזה בסדר אם פספסתי גלולה אחת (כי הקאתי אותה), ושאני עדיין מוגנת
חשוב לי לציין כי אל קיימתי כלל יחסי מין בשבועיים האחרונים אבל חשוב לי לדעת האם אני באמת מוגנת או שמעגל החודש הזה כבר אבוד? כיוון שאת הגלולה השלישית כבר לקחתי כשהמחזור הסתיים,
אני אודה לכם על תשובתכם המהירה
שאלה נוספת היא אם אני לוקחת גלולה נניח בשעה 7 וחצי בערב ולמחרת יצאלי לקחת ב 9 בערב האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לגבי גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011מציעה לך להוסיף קונדומים בשבועיים הקרובים כי לא בטוחה שאת מוגנת.
את צריכה לקחת בערב לא בהכרח בדיוק באותה שעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה
לילך30/10/2011ולאחר השבועיים הראשונים אהיה מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?