דלקת בצוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בצוואר הרחם
    רוני
    30/10/2011

שלום אני חיילת בת 19, לאחרונה הופיעו אצלי הפרשות חומות כמו בסוף של מחזור אך הפעם הם לא נפסקו וההפרשות נמשכו ככמה שבועות ולאחר מכן הופיע אצלי גירוד בלתי נסבל. הלכתי לרופא נשים ובבדיקה נאמר -אקטרופיה קלה דלקתית, איזור מעבר תקין, קולפוסקופיה תקינה.
    קיבלתי טיפול בציפרוגיס ודלצין- לאחר שחיפשתי בגוגל מהן התרופות האלו קצת נלחצתי מהיותם תרופות חזקות מאוד, למה קיבלתי תרופה כל כך חזקה?
    בנוסף לכך, נלקח ממני משטח של PCR לSTD... למה הרופא חושד בכלל שיש לי STD??
    הנני עדיין מחכה לתוצאות כעבור חודש וחצי אך שוב החלו אצלי הגירודים וההפרשות ולכן אני טיפה לחוצה ומחכה לתור אצל גינקולוג
    אשמח לקבל מענה בהקדם האפשרי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בצוואר הרחם

הוספת תגובה

• הוספה

רוני
    30/10/2011

שכחתי לציין כי הרופא טען שהדלקת נוצרה מאכילת מוצרי חלב ועליי להפסיק לחלוטין. כמו כן נגמלתי מכל מוצרי חלב שיש אך הדלקת עדיין חזרה
    ואם הוא טען שזה נוצר ממוצרי חלב אז אני לא מבינה למה החשש לSTD???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בצוואר הרחם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/10/2011

לא ברור מה היתה הסיבה שנתן לך גם ציפרוגיס וגם דלצן. הדלצין יעיל מאוד לדלקות חיידקיות בנרתיק. למה לקח ברור לSTD צריך לבדוק איתו. האם לקח גם תרכבית נרתיקית רגילה ? מחלות מין שונות יכולות להגיע כהפרשות ללא ממצא מוגדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו