מלחמה בקנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלחמה בקנדידה
    דיאנה
    30/10/2011

שלום,

בעיית הפטרייה החוזרת ונשנית- הקנדידה, מן הסתם מוכרת לכם היטב, ולאחר שנואשתי מרופאת הנשים אשר נותנת לי נרות שלא באמת עוזרים לטווח הארוך, פניתי לאינטרנט בחיפוש אחר פתרון ומצאתי אתרים רבים בעלי אוריינטציה הומאופאתית שמתארים היטב את התופעה המתסכלת וטוענים שגם רופאי הנשים נואשו ממנה מאחר ומדובר לטענתם בבעיה הקיימת במעיים ולכן נדרש טיפול של שלושה חודשים בצמחי מרפא, חיידקים פרוביוטיים ושינוי תזונה. מן הסתם אתרים אלו דורשים כספים עבור ביצוע הבדיקה וכמובן עבור הטיפול ונתקלתי באתר אשר מפחיד שאם אישה בהריון ועם קנדידה אזי יש סיכוי לכל מיני בעיות מבהילות אצל התינוק. לי יש כמה שאלות אליכם:

1. מדוע רופאי הנשים נואשים מן הבעיה? מדובר בבעיה שכיחה המתסכלת נשים רבות בצורה איומה, אז מדוע רופאי הנשים לא עושים את בדיקת המעיים שהאתרים מדברים עליה? מדוע לא ממליצים על טיפולים לאותן מעיים סוררות? הרי הם אמורים לדעת שהבעיה כנראה שם...

2.האם באופן כללי האתרים הללו אמינים? כלומר האם הטיפולים ההומאופתיים למינהם עוזרים? אני שואלת כי נראה לי שאם מדובר בשיטה שמצליחה סוף סוף אז הגניקולוגים בטח יודעים עליה...

3. האם אכן אין טיפול קונבנציונאלי מעבר למה שהם מציעים?

4. האם ההפחדה לגבי הפגיעה בתינוק הנה אמיתית ומהם הסיכויים לפגיעה?

5. האם הגבר נדבק בקנדידה מקיום יחסי המין ועלול להיווצר אפקט הפינג פונג, ואם כן, האם עליו למרוח אגיסטן על איבר מינו על מנת להבריא?

סליחה על אורך המכתב, אבל אני כבר מיואשת מהמצב...

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלחמה בקנדידה

הוספת תגובה

• מלחמה בקנדידה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/10/2011

קנדידה לא פוגעת בעובר!!!!
    קנדידה לא עוברת במגע מיני
    קנדידה הינה תושב טבעי בנרתיק ולא חייבת להגיע מהמעיים.
    כדאי שתעשי תרבית נרתיקית בזמן התקף כדי לבדוק איזה סוג קנדידה יש לך שכן יש סוגים שעמידים לטיפול חד פעמי ודורשים טיפול מונע בכדורים למשך מספר חודשים.
    לגבי דיאטה לקנדידה - כל דיאטנית בקופת חולים יכולה לתת לך אותה, היעילות שלה בספק אבל במקרים קשים יכולה לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו