דימום מהנרתיק לאחר פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מהנרתיק לאחר פעילות גופנית
    מרב
    30/10/2011

שלום רב,
    אני בת 36 בריאה. אובחנתי עם שחלות פולציסטיות. לא נוטלת גלולות. בשלוש שנים האחרונות אני עוסקת בספורט בצורה די יציבה- בעיקר ריצה 45 דקות בקצב בינוני.
    מדי פעם באופן אקראי, לאחר אימון יש לי הפרשה דמית שאינה ממשיכה לאחר האימון. אני מנסה למצוא קשר בין ההפרשה הדמית לבין זמן הביוץ שלי האם יש קשר לדעתכם?
    מדוע יש בכלל הפרשה דמית?

אני רוצה לציין שבמהלך ה-10 החודשים האחרונים עשיתי 3 טיפולי פוריות בסה"כ של הזרקות גונאל ואוביטרל. עם קיום יחסים בלבד. כרגע לא עשיתי טיפול מתחילת אוגוסט. מחזור אחרון היה ב-30.9 ובשבועיים האחרונים היו לי כבר 3 הפרשות דמיות לאחר 3 אימוני ספורט.
    אני רוצה לציין שביקרתי אצל רופאת נשים יום לאחר שהיה לי דימום ורופאת הנשים לא מצאה סיבה לדימום או לבעיה גיניקולוגית אחרת.

אשמח לקבל מענה בנושא זה.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום מהנרתיק לאחר פעילות גופנית - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    31/10/2011

יכול להיות קשר בין ביוץ להפרשה דמית. לא כל הפרשה דמית קשורה לביוץ ובנתונים שלך נדרש בירור כולל PAP שקילת ביופסיה. באם בירור תקין ניתן להעזר בטיפול הורמונלי לפי סדרי עדיפויות של תכנון משפחתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו