ציפרופלוקסצין ומליאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרופלוקסצין ומליאן
    בת 20
    31/10/2011

אני נוטלת גלולות מסוג מליאן כבר קרוב לשנתיים. במאי האחרון ניתנה לי האנטיביוטיקה ציפרופלוקסצין בכדי למנוע דלקות בדרכי השתן לאחר קיום יחסי מין (וזאת עקב ריבוי הדלקות שהחלו לי לאחר שהתחלתי לקיים יחסי מין). את הציפרו אני נוטלת בד"כ לאחר המגע המיני או לפניו. נתגלה לי היום כי האנטיביוטיקה עלולה לבטל את השפעת הגלולות. שאלתי היא- האם זה נכון? האם לאחר נטילת הגלולה-קיום יחסי מין-ולקיחת ציפרו אני עלולה להיכנס להיריון? ואם כן, מדוע נרשמו לו שתי התרופות יחדיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרופלוקסצין ומליאן

הוספת תגובה

• ציפרופלוקסצין ומליאן - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    31/10/2011

רצוי ליטול אמצעי מניעה נוסך למהלך התקופה בה נלקחת האנטיביוטיקה בשילוב עם הגלולות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

בת 20
    31/10/2011

תודה על המענה. אני נוטלת את הציפרו יחד עם הגלולות. לפני/אחרי יחסי מין. מכאן שבכל עת שאני מקיימת יחסי מין אני לוקחת ציפרו (ובשימוש יומיומי גם מליאן).
    לא מדובר בתקופת תחומה, הציפרו לא נלקח עקב בעיות רפואיות, אלא בטווח רחב (וכפי הנראה באופן תמידי, אחרי מגע מיני).
    אם אני לוקחת ציפרו באופן תמידי, אז לוותר על הגלולות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו