דחוף-שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף-שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה
    פ,מ
    31/10/2011

היי אתמול הייתי אמורה לקחת את הגלולה הראשונה של החודש אבל שכחתי לקחת ורק היום לקחתי אותה עם הגלולה השנייה.מה אני אמורה לעשות לגבי אמצעי מניעה? האם אני מוגנת או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף-שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    31/10/2011

את תהיי מוגנת אם לא תפספסי גלולות נוספות במהלך החודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לא צריך להשתמש בקונדום ?

פ,מ
    31/10/2011

רשום שאם מפספסים גלולה להשתמש בקונדום במשך שבוע.... זה שאני עשיתי הפסקה של 8 ימים בין הגלולות לא מחייבת שימוש בקונדום? ולגבי החודש הבא להתחיל לקחת גלולות ביום ראשון כמו שהייתי עושה או לעשות את זה ביום שני (היום שבו לקחתי 2 הגלולות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש את

אילה
    01/11/2011

השירות של "מזכירונט" שעוזר לבנות לא לשכוח לקחת גלולה וגם כשצריך להתחיל חפיסה חדשה זה נותן תיזכרות לנייד באסמס. זה חינם תחפשי על זה בגוגל.
    אני גם משתמשת בזה עם פמינט שאני לוקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו