דימום קל בזמן לקיחת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום קל בזמן לקיחת גלולות
    אילנית כהן
    02/11/2011

שלום,

אני לוקחת גלולות כבר מספר חודשים ובחודשיים האחרונים אני חייבת לציין שלא הייתי הכי עקבית וסדורה.לקחתי את הגלולות לא בזמנים קבועים ביום ואף את החפיסה האחרונה שאני לוקחת כעת התחלתי באיחור כשבוע וחצי לאחר סיום החפיסה הקודמת.
    זאת ועוד במהלך החודש האחרון שכחתי גלולה.
    אני לא בלחץ כיון שאיני מקיימת יחסי מין כבר מספר חודשים.
    אני לוקחת את הגלולות רק בשביל אופציות עתידיות לקיום יחסי מין.
    נשארו לי כעת עוד שלוש גלולות לסוף החפיסה אומנם בשבוע וחצי האחרונים אני מדממת קלות.לא מדובר במחזור כי הדימום בהחלט מזערי אבל זה כבר עשרה ימים.
    חשוב לציין שכבר נתקלתי בעבר בדימום בזמן לקיחת גלולות אמנם לשלושה ארבעה ימים לא יותר...

בנוסף לכך חשוב לי להזכיר כי בחודש האחרון התזונה שלי אינה מסודרת ואף רזיתי בערך חמישה קילו.ולפני כשלושה חודשים הייתי אצל הגניקולוג ועשיתי משטח רחם וקיבלתי תוצאות שהכל תקין.

אשמח לדעת מדוע אני מדממת והאם זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עונה

מירית
    03/11/2011

כששוכחים גלולה או לוקחים אותה בהפרשיי שעות גדולים ולא מסודרים זה אכן יכול לגרום לדימומים.
    לכן חשוב על נטילה בשעה קבועה כל יום (ולא יאוחר מ-12 שעות איחור) את יכולה לעשות לך תזכורת בנייד באמצעות "מזכירונט" (אני משתמשת בזה עם גלולות פליים) וזה מאוד נוח. ההרשמה היא חינם ואת תקבלי כל יום אסמס לנייד שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו