איחור במחזור ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור ..
    מירית
    04/11/2011

שלום, אני עוד מעט בת 20 וקיבלתי מחזור בפעם האחרונה ב- 5.10 והוא נמשך לי בין 4-5 ימים, לא קיימתי יחסי מין מלאים מאז המחזור (כלומר, לא הייתה כלל חדירה) והמחזור היה אמור להופיע כבר בערך לפני 4 ימים ועדיין לא קיבלתי, בדרך כלל שבוע וחצי/שבוע לפני המחזור יש לי כאבים במחזהה נורא חזקים ופתאום לא היו לי אבל מיום רביעי, 2.11 התחילו לי הכאבים ..רציתי לדעת מהי הסיבה לאיחור ? ואם צריך לדאוג? או שהוא פשוט יגיע כבר ..חשבתי לעצמי שאולי בגלל שכל התופעות שיש לי לפני המחזור באו באיחור גם המחזור יבוא באיחור אבל זה כבר כמעט 4 ימי איחור ויש לציין כי המחזור שלי תקין וסדיר לחלוטין, למרות שאם אני זוכרת טוב אז בפעם האחרונה שקיבללתי המחזור היה ברמה שהחלפתי אולי פד ליום.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור ..

הוספת תגובה

• הכי פשוט - תעשי בדיקת הריון

רות
    04/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור .. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/11/2011

עשי אכן בדיקת שתן להריון אם שלילית יכול להיות שבוש הורמונלי , פני לבדיקה ולהערכה אצל רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו