גלולות "שלי" ודימום בין וסתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות "שלי" ודימום בין וסתי
    לילה
    05/11/2011

שלום,
    אני בת 23 ואני מסיימת ליטול חפיסה שנייה של גלולות "שלי" של חברת טבע. גם בחפיסה הקודמת וגם בנוכחית יש לי דימומים בין וסתיים. האם זה בסדר והאם זה יעבור? חשוב לציין כי אני נוטלת גם את התרופה "למיקטל" כרגע 75 מ''ג ביום. האם יש קשר בין הדברים? יכול להיות שגלולות אלה אינן מתאימות לי? לפני "שלי" התחלתי ליטול "פמינט" אשר נעלמו מהמדפים לכן הרופא רשם לי "שלי", שהבנתי שהן גם קצת יותר חזקות ואמורות להפסיק את הדימומים הבין וסתיים שהיו לי גם ב"פמינט".
    המון תודה מראש!

אווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות "שלי" ודימום בין וסתי - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    05/11/2011

יתכן שיש דימומים בין וסתיים יחד עם הטיפול בלמיקטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

טליה
    07/11/2011

פמינט כבר מזמן חזרו למדפים בכל בתי המרקחת.
    גם אני לוקחת ובאמת היתה תקופה שהיה מחסור זמני אבל עכשיו יש ואני אומרת לך את זה בוודאות!
    אני לא מציעה לך להחליף בין כל מיני סוגים כי יש כל מיני תופעות לוואי אז אם בתקופה שלקחת פמינט הכל היה בסדר עדיף שתחזרי לפמינט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו