הפסקת גלולות וכניסה להריון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות וכניסה להריון.
    שיר
    07/11/2011

שלום,
    אני מתכננת להפסיק לקחת גלולות, לשם כניסה להריון.
    שאלתי היא - האם כניסה להריון מיד לאחר הפסקת הגלולות עשויה להגביר סיכוי להריון תאומים?
    אני שואלת כי כבר יש לי שניים כאלה (זהים)... ואני מעדיפה לצמצם סיכוי לעוד זוג...
    האם כדאי לחכות עוד חודש מהפסקת הגלולות לפני שאנסה להיכנס להריון?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים קודם למי שכתב קודם??

שיר
    09/11/2011

בלי כוונה לפגוע, אך נראה לי הגיוני ומכובד להתייחס קודם למי שמחכה כבר כמה ימים לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה...

שיר
    10/11/2011

שכחתם אותי? מחכה לתגובה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות וכניסה להריון. - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    10/11/2011

בחודש ראשון לאחר הפסקת גלולות הסיכוי להריון תאומים מוגבר. מומלץ להמנע מהריון בחודש ראשון לאחר הפסקת גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות וכניסה להריון. - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    12/11/2011

אכן כניסה להריון בחודש ראשון להפסקת גלולות עלולה לעלות את הסיכון להריון תאומים. סדר פעולות מומלץ: מתחילים לטול חומצה פולית 3 חודשים לפני הריון מתוכנן, מבצעים בדיקות שגרת טרום הריון, מפסיקים גלולות, נמנעים חודש נוסף ואז מנסים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו