גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    שרה
    07/11/2011

אני לוקחת גלולות פמינט בשנתיים האחרונות. ביום שלישי שעבר שכחתי לקחת את הגלולה האחת לפני האחרונה באותה חפיסה ולכן לא לקחתי גם ביום שאחריו (האחרון) כך שקבלתי מחזור ביום שישי במקום ביום ראשון.
    לגבי החודשים הבאים, יהיה לי מאוד נוח לא לקבל מחזור בסוף השבוע אלא רק ביום ראשון (כמו שהיה עד עכשיו). רציתי לדעת האם זה בסדר לקחת בפעם הבאה 23 גלולות במקום 21 (להוסיף את השתיים שלא לקחתי פעם שעברה) או להתחיל את החפיסה הבאה 9 ימים אחרי שהפסקתי את הקודמת במקום 7.
    האם אחת מהאפשרויות מומלצת או שזה יכול לגרום לבעיות?
    אגב, אני לא לוקחת את הגלולות למניעת הריון אלא בגלל אנמיה וכדי להקל על תסמונת קדם-וסתית.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות

הדר
    09/11/2011

תראי אם פספסת כבר שתי גלולות, אז נראה לי שעדיף לך לחכות ולהתחיל שוב פעם מהתחלה. בכל מקרה, כן חשוב שתקפידי ליטול את הגלולות בזמן (גם אם את לא לוקחת אותן בשביל הגנה מהיריון) כי אחרת זה סתם משבש את המחזור ועוד כל מיני דברים.
    לפמינט יש שירות שנקרא מזכירונט וברגע שאת נרשמת נשלחות אלייך הודעות אסאמאס לפלאפון בדיוק מתי שאת צריכה לקחת את הגלולה.. אז אני ממליצה לך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/11/2011

הוסיפי שני כדורים. אסור לעשות הפסקה של יותר מ7 ימים בין חפיסות שכן אז היעילות והבטיחות של הגלולות יורדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו